Horní menu

Fulltextové vyhledávání 2.0

Drobečková navigace

Domů > Aktuálně > Ze života školy > Úspěch studentů oboru Veterinářství

Úspěch studentů oboru Veterinářství



Ve Školicím středisku Státního veterinárního ústavu Praha se ve dnech 23. - 26. 10. 2016 konal 10. ročník vědomostní a dovednostní soutěže s veterinárním zaměřením „O cenu ústředního ředitele Státní veterinární správy“, které se zúčastnilo celkem deset veterinárních škol z České a Slovenské republiky. Této soutěže se zúčastnil i čtyřčlenný tým z VOŠ a SZeŠ Benešov. Pod vedením Ing. Moniky Jindrákové se na soutěži prezentovala Adéla Červinková, Kateřina Janů, Veronika Bartáková a Dominik Vinopal.

Soutěž se skládala celkem ze 4 soutěžních disciplín. První disciplína byla prezentace na téma „Město a škola kde studuji“, ve které se náš aktivní tým umístil na 2. místě. Druhá a třetí disciplína se skládala z písemného testu znalostí a laboratorních cvičení, jejichž součástí bylo cvičení z patologie, hygieny potravin a ze sérologie. Poslední disciplínou byla prezentace na téma „Mé budoucí zaměření a má ročníková práce“, kde naše škola po skvělém výkonu Adély Červinkové obsadila 1. místo.

Pro zpestření programu si Školicí středisko SVÚ Praha připravilo výlet do Zoologické zahrady v Praze, do Muzea Karlova mostu a s ním spojenou projížďku na lodičce po Vltavě.

Jsme velice rádi, že jsme se mohli zúčastnit této prestižní soutěže „O cenu ústředního ředitele Státní veterinární správy“, kde jsme nakonec vybojovali zasloužené a skvělé 2. místo. Soutěž přinesla všem účastníkům mnoho hodnotných zkušeností a motivace pro další studium.

Chtěli bychom poděkovat naší vedoucí Ing. Monice Jindrákové za odborný dohled a koordinaci našeho týmu, Školicímu středisku SVÚ Praha za skvělou organizaci a naší škole, která nám umožnila zúčastnit se této soutěže.

 Soutěžní tým s vedoucí Mgr. Monikou Jindrákovou (vlevo)