Horní menu

Fulltextové vyhledávání 2.0

Drobečková navigace

Domů > Aktuálně > Ze života školy > Zprávy z podzimních odborných floristických soutěží

Zprávy z podzimních odborných floristických soutěží



ROSA  PRAGENSIS

Ve čtvrtek 8. 9. 2016 se konala floristická soutěž Rosa Pragensis na výstavišti PVA Letňany v rámci výstavy FOR DEKOR 2016. Téma soutěže bylo v duchu Vánoc. Naši školu reprezentovaly studentky 4. ZG, Kateřina Dobíhalová a Aneta Sahulová. Obě studentky skončily na stupních vítězů. Káťa se umístila na 2. místě a Anet na místě třetím.

Aneta Sahulová     Katka Dobíhalová

Europea  INTERNATIONAL

Ve dnech 20. 9. - 22. 9. 2015 proběhla ve slovenských Rakovicích floristická soutěž v rámci zasedání Europea  INTERNATIONAL. Soutěžními úkoly byla podzimní interiérová dekorace a dožínkový věnec. Floristického klání se účastnilo celkem 20 soutěžících. Školu reprezentovaly Kateřina DOBÍHALOVÁ ze 4. ZG a Lenka VORLOVÁ ze 3. ZG. Soutěžící odvedli maximální výkon v přípravě i v soutěži. Naše soutěžní družstvo získalo krásné 6. místo.

    IMG_3434.JPG

VICTORIA  REGIA  2016

Letošním tématem Mistrovství Slovenska ve floristice znělo Na krídlách anjela.

 

Soutěžilo se ve třech disciplínách: svaté přijímání - přízdoba svíčky, vlasů děvčátka a klopy chlapce;  vypichovaná svatební kytice a sesazovaná kompozice na hrob ve tvaru věnce. Lenka Vorlová ze třídy 3. ZG se umístila na celkovém 5. místě ze třiceti soutěžících.